Urban Bed and Breakfast in Brussel

Urban Bed and Breakfast in Brussel

Reserveer hier veilig met onze "secured booking engine" en gebruik uw kortingscode: WelcomeLIB voor uw prijsvermindering!

 

Bezoek deze zomer het veelzijdige en feestelijke Brussel en profiteer nu van onze uitzonderlijke zomerpromotie: voor 120€ per nacht krijgt u een kamer, 2 ontbijten en 2 gratis ritten op het openbaar vervoer per dag en een gratis overdekte en beschermde parkeerplaats (volgens beschikbaarheid). Daarenboven helpen wij u om Brussel in alle opzichten te ontdekken. Hier kunt u snel reserveren.

Ons Gastenverblijf (parking mogelijk), dicht bij het centrum van Brussel.

- Onze erkende Bed and Breakfast is erg rustig gelegen aan de Jachtlaan 132 in 1040 Brussel (zie kaart) en op wandelafstand van alle Europese instellingen en hun vergaderfaciliteiten. Op nauwelijks 600m afstand van ons gastenhuis vindt u het metrostation Merode en tram 81 stopt voor de deur. De talrijke musea in het prachtige Jubelpark liggen hier om de hoek. Neem gerust de tijd om de stad te verkennen.

- Maar ook als u zin heeft in winkelen, uit eten gaan, marktjes allerhande of boeiende stadswandelingen, het kan allemaal in de nabijgelegen Tongerenstraat, op het dichtbijgelegen Jourdanplein enz. In deze omgeving van Brussel, niet ver hiervandaan, ligt ook het Zoniënwoud.

- Dit ruime gastenverblijf met 5 gastenkamers en mogelijkheid tot parking is ondergebracht in een typisch Brussels “Hotel de maître” uit 1913. Nu honderd jaar later is het huis grondig gerenoveerd waarbij de authentieke elementen werden bewaard en gecombineerd met alle hedendaags comfort zoals een huislift en ultrasnel professioneel internet.

 

Reserveren in alle veiligheid en vertrouwen op de eigen website van Living in Brûsel, Urban Bed and Breakfast, is altijd voordeliger: gebruik de promotiecode WelcomeLIB!  (behalve Kerst- en Paasverloven en tijdens de Zomervakanties  waar andere nog voordeliger verminderingen van toepassing zijn) of contacteer ons op +32 71 65 22 84.

 

Verzorgde en comfortabele gastenkamers

- Wij bieden in ons Gastenverblijf comfortabele en bijzonder verzorgde gastenkamers aan voor zowel zakenreizigers, toeristen als families met kinderen. In bepaalde periodes passen wij nog voordeliger prijzen toe: zie onze reserveringsmodule via de   "Online Boeken" knop. Bij een verblijf vanaf 3 nachten in onze B&B krijgt u een extra korting.

- Wij beschikken over twee overdekte en beveiligde parkeerplaatsen (schrijf of bel ons voor de reservering van een parkeerplaats).

- Gratis en dagelijks voor iedere gast: een fles water en tee en koffie in de kamers. 

Lola , uw gastvrouw, zal u met veel genoegen bijstaan om uw verblijf in de Europese hoofdstad onvergetelijk te maken.

"Brussel heeft de subtiliteit van een kosmopolitische mengelmoes die niet te vergelijken valt. Laat je in vervoering brengen van stadsrondzwervingen.
Brussel kan je niet beschrijven maar wordt op een heerlijke subjectieve manier beleefd.
Gedeelde momenten, gewaarwordingen"

 

Goede ligging van deze Bed and Breakfast

- Onze design B&B Living in Brûsel, Urban B&B stelt, in een erg rustige omgeving vijf ruime en comfortabele gastenkamers ter beschikking waaronder een familiekamer. Alle kamers zijn uitgerust met een bad of douche en privé toilet, snelle wifi, kabeltelevisie, koffie en thee naar believen, haardroger, handdoeken, toiletartikelen, badjassen en een bureau.

- In onze gastenkamers verblijft u in een oase van rust en comfort, slaapt u in royale boxspring bedden van 210 x 180 cm wordt u wakker in tijdloze elegantie. U heeft in iedere kamer de keuze tussen verschillende hoofdkussens.

- Alle kamers zijn in de zomermaanden uitgerust met krachtige airconditioning toestellen.
- Vanaf een verblijf van 2 nachten regelen wij voor u een droogkuis/stomerij dienst.

U kunt bij ons steeds rekenen op een dagelijks onderhoud van de kamers.

Gebruik van onze 2 overdekte en beveiligde parkingplaatsen: reserveren minstens 24 uur op voorhand aub.

Het ontbijt is facultatief aan 12 € per persoon (kinderen t/m 6 jaar: 7 €).
Verblijfstaks per kamer per nacht: 3 € (Ordonnantie Brussels Gewest).

 

Wj komen tegemoet aan uw wensen in ons Gastenverblijf

Wij komen graag tegemoet aan uw dieetwensen bij het ontbijt (lactose en glutenvrij enz.)

U verplaatst zich met een fiets? Geen probleem Wij beschikken over een stalling. 

Wij streven naar een duurzame en maatschappelijk verantwoorde uitbating van onze B&B.
Het huis is niet-rokers, maar een overdekte plek buiten is voorzien.
Dieren zijn niet toegelaten in het gastenverblijf.
De tuin staat voor u open indien u wil genieten van een zonnige dag.

Een avondmaal in dit gastenverblijf is mogelijk mits reservering 24 uur bij voorbaat.

 

 

 

Partners in logies:

www.bedandbreakfast.eu

www.bedandbreakfast.be

www.weekendhotel.nl

 

Vergunningsnummer voor uitbating B&B Living in Brûsel:

Gewest Brussel 330048-412